Psychologenpraktijk Utrecht

Psychologenpraktijk Utrecht

Voor psychologische gezondheidszorg is mijn psychologenpraktijk in Utrecht u graag van dienst. De behandelingen die ik in vanuit mijn psychologenpraktijk aanbied, kennen een grote diversiteit. Voor veel verschillende klachten kan ik een effectief behandelplan starten, waar doorgaans zeer positieve resultaten mee behaald worden.

Afhankelijk van uw klachten en u als persoon, stel ik samen met u gedurende de therapie een behandelplan samen. Naar aanleiding van uw situatie en klachten wordt allereerst de oorzaak van de klachten naar voren gehaald. Vervolgens werken we gezamenlijk toe naar afname van de klachten en genezing van uw persoon. Ik ben altijd nauw betrokken bij u als individu en bij uw gevoelens. Daarbij werk ik graag informeel en streef ik naar een open en rustige sfeer waar ruimte is voor diepgang, maar ook voor een lach.

Vanuit mijn psychologenpraktijk behandel ik een grote diversiteit aan klachten. Daarnaast bied ik (loopbaan)coaching en relatietherapie aan, maar ben ik ook actief als kinderpsycholoog. Door de brede kennis die ik bezit, ben ik in staat snel verbanden te leggen en combinaties te maken. Samen met mijn kennis van mensen, vind ik snel diepgang en weet ik in korte tijd al resultaat te behalen. Ga nu ook samen met mij op zoek naar een doeltreffende oplossing en kies voor onze psychologenpraktijk in Utrecht.